Evenemang

Personlig utveckling genom skrivande

En workshop som hålls i kreativt samarbete mellan NikademaAkademin och Skrivplaneten.se. En lugn och respektfull workshopdag där du, tillsammans med gruppen, utforskar dimensioner av dig själv med det kreativa skrivandet som metod. Genom skrivövningar, samtal och guidning får du möjlighet att hitta orden som beskriver det som ligger på djupet i din egen personliga berättelse. Övningarna öppnar upp för nya insikter och skrivprocessen hjälper dig att förstå samband inom dig själv.

Workshopen riktar sig till dig som är nyfiken på sambandet mellan personlig utveckling och förmågan att sätta ord på upplevelser och förnimmelser som formulerar dig som människa.

Begränsat antal platser, 12 st.

Datum: Lördagen den 8 februari 2020
Tid: 10.00-16.00
Plats: Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29
Pris: 1.900 kr/person (inkl. moms)

 

Mini-retreat för terapeuter och coacher

Gemenskap – Återhämtning – Påfyllning

Välkommen till en dag där du står i fokus. En dag där du får fylla på och vara i gemenskap med andra likasinnade. Vi reflekterar och delar, blickar inåt och skapar utrymme för det som är på väg att komma upp, i arbetet och i livet. Tillsammans skapar vi en tillitsfull och kreativ miljö.

Ta med dig skrivbok och bekväma kläder. Ordentlig fika ingår. Förbered dig för transformation!

Retreaten hålls en gång på hösten och en gång på våren – håll utkik så du inte missar tillfället!
Gilla min sida på Facebook här så håller du dig uppdaterad om mina evenemang.

Datum: Håll utkik efter nästa tillfälle!

 

Skapa din egen Visionstavla

I den här workshopen blir du guidad i en visualisering för att ta fram din bästa vision av hur ditt liv ska se ut det närmaste året. Det kan röra Arbete, Fritid, Relationer, Hälsa, Ekonomi, Bostad. I ett avslappnat tillstånd kommer du åt din innersta längtan och med hjälp av färger och bilder skapar du en bild av din längtan, din vision. En bild du kan sätta upp på någon plats som en påminnelse om vart du är på väg.

Ni kanske är ett arbetslag som vill göra en visionstavla på er kick-off, eller ett kompisgäng som vill göra något kreativt tillsammans. Jag kommer till er om ni vill, eller så håller vi till i Mamitas vackra lokaler.

Workshopen passar 3-10 deltagare.

Välkommen att höra av dig!