Evenemang

Du är hållen

När coronaviruset har släppt sitt grepp vill jag hålla en workshopserie med rubriken ”Du är hållen”. För dig som håller andra och som längtar efter en plats där du själv blir hållen en stund.

Jag vill ge dig ett utrymme där du kan släppa taget och bara vara. Med dig själv och tillsammans. Varje tillfälle innehåller guidad meditation, egen reflektion, kreativa uttryck, fikastund och samvaro.

Vi träffas en gång i månaden vid sex tillfällen. Antalet platser kommer att vara begränsat för att behålla gruppens intimitet.

Tills dess…

Tänkte jag hålla dessa tillfällen online vid tre tillfällen. Vi möts från din egen plats, i soffan, sängen, fåtöljen eller ute någonstans där du kan vara ostörd. Jag tänker mig två timmar med guidad meditation, reflektion, sharing och gemenskap. En plats där vi kan checka in med oss själva och varandra. Även här kommer antalet platser vara begränsat.

Hör av dig om du vill vara med!

 

Personlig utveckling genom skrivande

En workshop som hålls i kreativt samarbete mellan NikademaAkademin och Skrivplaneten.se. En lugn och respektfull workshopdag där du, tillsammans med gruppen, utforskar dimensioner av dig själv med det kreativa skrivandet som metod. Genom skrivövningar, samtal och guidning får du möjlighet att hitta orden som beskriver det som ligger på djupet i din egen personliga berättelse. Övningarna öppnar upp för nya insikter och skrivprocessen hjälper dig att förstå samband inom dig själv.

Workshopen riktar sig till dig som är nyfiken på sambandet mellan personlig utveckling och förmågan att sätta ord på upplevelser och förnimmelser som formulerar dig som människa.

Begränsat antal platser, 12 st.

Datum: Håll utkik efter nästa tillfälle!
Tid: 10.00-16.00
Plats: Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29
Pris: 1.900 kr/person (inkl. moms)

 

Mini-retreat för terapeuter och coacher

Gemenskap – Återhämtning – Påfyllning

Välkommen till en dag där du står i fokus. En dag där du får fylla på och vara i gemenskap med andra likasinnade. Vi reflekterar och delar, blickar inåt och skapar utrymme för det som är på väg att komma upp, i arbetet och i livet. Tillsammans skapar vi en tillitsfull och kreativ miljö.

Ta med dig skrivbok och bekväma kläder. Ordentlig fika ingår. Förbered dig för transformation!

Retreaten hålls en gång på hösten och en gång på våren – håll utkik så du inte missar tillfället!
Gilla min sida på Facebook här så håller du dig uppdaterad om mina evenemang.

Datum: Håll utkik efter nästa tillfälle!

 

Skapa din egen Visionstavla

I den här workshopen blir du guidad i en visualisering för att ta fram din bästa vision av hur ditt liv ska se ut det närmaste året. Det kan röra Arbete, Fritid, Relationer, Hälsa, Ekonomi, Bostad. I ett avslappnat tillstånd kommer du åt din innersta längtan och med hjälp av färger och bilder skapar du en bild av din längtan, din vision. En bild du kan sätta upp på någon plats som en påminnelse om vart du är på väg.

Ni kanske är ett arbetslag som vill göra en visionstavla på er kick-off, eller ett kompisgäng som vill göra något kreativt tillsammans. Jag kommer till er om ni vill, eller så håller vi till i Mamitas vackra lokaler.

Workshopen passar 3-10 deltagare.

Välkommen att höra av dig!